Πως να κάνω τις αγορές μου

Η διαδικασία αγοράς στο mykidom.gr  είναι πολύ εύκολη:

  • Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας τις σχετικές κατηγορίες προϊόντων προκειμένου να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο πληκτρολογήστε το στο πεδίο “Αναζήτηση ” που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας.
  • Όταν εντοπίσετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε το μέγεθός και κάντε κλικ στο κουμπί “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” το οποίο βρίσκεται δίπλα από κάθε προϊόν και συνεχίστε τα ψώνια σας μέχρι να ολοκληρώσετε τις αγορά σας.
  • Ελέγξετε τα προϊόντα τα οποία έχετε επολέξει κάνοντας κλικ στο link “ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ” το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας καθώς και να αλλάξετε το μέγεθός τους.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «ΤΑΜΕΙΟ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με την μέθοδο της αντικαταβολής, είτε μέσω PayPal είτε είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δωροκάρτες

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω την δωροκάρτα;

1. Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι κι επιλέξτε «Ολοκλήρωση Παραγγελίας»

2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό που αναγράφεται στην δωροκάρτα στο πεδίο «εκπτωτικό κουπόνι» της φόρμας παραγγελίας

3. Η εξαργύρωση εμφανίζεται άμεσα στη σύνοψη της παραγγελίας, πριν πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση παραγγελίας»

Όλες οι δωροκάρτες έχουν ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς της. Εάν το σύνολο της αγοράς σας είναι υψηλότερο από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να καταβάλετε τη διαφορά σε μετρητά ή με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής που γίνονται δεκτοί από το κατάστημα μας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μικρότερης αξίας από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να κρατήσετε το ποσό για μελλοντική σας αγορά μέσα σε ένα χρόνο.

Τις δωροκάρτες μπορείτε να τις προμηθευτείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και μπορεί να είναι των 20€,30€ ή 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και η δωροκάρτα μπορεί να σταλεί στο email του παραλήπτη που εσείς θα δηλώσετε είτε ταχυδρομικώς σε μορφή δωροκάρτας με επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά 5€.