Δωροκάρτες

Χάρισε μοναδικά δώρα από το mykidom!

Το my kidom έχει δημιουργήσει 3 δωροκάρτες διαφορετικής αξίας ώστε να μπορείς να χαρίσεις στους αγαπημένους σου, δώρα που θα διαλέξουν οι ίδιοι μέσα από την υπέροχη συλλογή του mykidom! Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αγοράσεις μία δωροκάρτα και να την στείλεις με τον τρόπο που θα διαλέξεις εσύ στον αγαπημένο/η φίλο/η σου.

Η δωροκάρτα μπορεί να αποσταλλεί είτε με email είτε με μία μοναδική συσκευασία που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για αυτή την περίπτωση!

Μην περιμένεις. Χάρισε χαμόγελα στους φίλους σου και την ευκαιρία να ψωνίσουν εύκολα και γρήγορα!

 

Πως να εξαργυρώσω την δωροκάρτα μου!

1. Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι κι επιλέξτε «Ολοκλήρωση Παραγγελίας»

2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό που αναγράφεται στην δωροκάρτα στο πεδίο «εκπτωτικό κουπόνι» της φόρμας παραγγελίας

3. Η εξαργύρωση εμφανίζεται άμεσα στη σύνοψη της παραγγελίας, πριν πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση παραγγελίας»

Όλες οι δωροκάρτες έχουν ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς της. Εάν το σύνολο της αγοράς σας είναι υψηλότερο από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να καταβάλετε τη διαφορά σε μετρητά ή με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής που γίνονται δεκτοί από το κατάστημα μας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μικρότερης αξίας από το ποσό της δωροκάρτας, μπορείτε να κρατήσετε το ποσό για μελλοντική σας αγορά μέσα σε ένα χρόνο.

Τις δωροκάρτες μπορείτε να τις προμηθευτείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και μπορεί να είναι των 20€,30€ ή 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και η δωροκάρτα μπορεί να σταλεί στο email του παραλήπτη που εσείς θα δηλώσετε είτε ταχυδρομικώς σε μορφή δωροκάρτας με επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά 5€.